Για τα Εθνικά θέματα ο Ν. Δένδιας ενημέρωσε τους ευρωβουλευτές της ΝΔ

by Expertnews.gr

Μια «παραγωγική συζήτηση» με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, είχαν σήμερα οι Έλληνες ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΚΟ του ΕΛΚ στο ΕΚ και επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τους ευρωβουλευτές της ΝΔ για τη στάση της χώρας μας στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα απέναντι στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα.

Από την πλευρά της, «η ευρωομάδα της ΝΔ δήλωσε με μια φωνή ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε επίπεδο ΕΛΚ, Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και γενικότερα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, σε συνεννόηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ και υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η συζήτηση των ευρωβουλευτών της ΝΔ με τον κ. Δένδια πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και έπειτα από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο οργάνωσης ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων.

Τις προσεχείς ημέρες, οι ευρωβουλευτές της ΝΔ θα ενημερωθούν σχετικά, μέσω τηλεδιάσκεψης, και από υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.


NEWS