Εκδηλώσεις/workshop στην Ιταλία για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού

by Expertnews.gr

Σημαντικές εκδηλώσεις/workshop στην Ιταλία για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού θα οργανώσει τις επόμενες μέρες η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας, με στόχο την ενημέρωση ταξιδιωτικών πρακτόρων και  μεμονωμένων επισκεπτών για τη διευρυμένη επιλογή προορισμών και τουριστικών προϊόντων της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Νωρίτερα, θα συμμετάσχει και σε τρίτη εκδήλωση που οργανώνει σημαντικός tour operator της Ιταλίας, στο Μιλάνο.

Ειδικότερα:

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στο Τορίνο στις 11 Δεκεμβρίου, υπό την ονομασία «Η Ελλάδα συναντάει το Τορίνο». Αφορά παρουσίαση και προώθηση της Ελλάδας και των Ελλήνων επαγγελματιών, μέσω B2B συναντήσεων, σε περίπου 60 εκπροσώπους tour operators, τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers. Για την επιτυχή πραγματοποίηση των workshops, θα κληθούν να συμμετάσχουν από την Ελλάδα μέχρι και 20 επαγγελματίες του τουρισμού και τουριστικοί φορείς. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση/workshop trade &media, o  ΕΟΤ συνεργάζεται με την Travel Openday SRL, μία από τις μεγαλύτερες  εταιρείες στον τουριστικό κλάδο, που εκδίδει και τις τουριστικές εφημερίδες Travel Quotidiano και Travel Open Day, που θα προβάλλουν το γεγονός.

Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει στο Μιλάνο στις 12 Δεκεμβρίου, για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού στην Ιταλική αγορά. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προώθηση  των Ελλήνων επαγγελματιών-ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα, μέσω B2B συναντήσεων, σε περίπου σαράντα 40 εξειδικευμένους buyers (εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων, Meeting & incentives, οργανισμούς/ενώσεις κ.ο.κ).

Στο μεταξύ στις 3 Δεκεμβρίου η Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας  συμμετέχει σε εκδήλωση του Ιταλικού tour operator Nessie Viaggi στο Μιλάνο, με συμμετέχοντες δημοσιογράφους και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων που συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο tour operator  Τ.Ο. για την παρουσίαση των ελληνικών προορισμών και των θεματικών τουριστικών προϊόντων της Ελλάδας στο ιταλικό κοινό.
NEWS