Χωρίς Μπιλ στην επανεκκίνηση οι Ουίζαρντς

by Expertnews.gr

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ δεν θα συμμετάσχει στην επανεκκίνηση του NBA, λόγω τραυματισμού στον δεξί ώμο, όπως ανακοίνωσαν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Η απόφαση του έμπειρου σούτινγκ γκαρντ λήφθηκε μετά από συνεννόηση με τον επικεφαλής της Αθλητικής Φροντίδας & Επιδόσεων των «Μάγων» και τον ορθοπεδικό του συλλόγου.
«Ο Μπράντλεϊ έκανε ό, τι είναι δυνατόν για να είναι έτοιμος να παίξει, αλλά μετά από προσεκτική παρακολούθηση των ατομικών του προπονήσεων, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ήταν καλύτερο για αυτόν να μείνει εκτός στις επερχόμενες αναμετρήσεις στο Ορλάντο και να αποφύγει τον κίνδυνο υποτροπής», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Ουίζαρντς, Τόμι Σέπαρντ, προσθέτοντας: «Αν και κατάφερε να παίξει στην πλειονότητα της σεζόν με τον τραυματισμό, η αγωνιστική παύση από τον Μάρτιο μέχρι τώρα δεν άφησε κανέναν από εμάς να αισθανόμαστε άνετα ότι θα είχε αρκετό χρόνο για να είναι έτοιμος να παίξει στο εξαιρετικά υψηλό επίπεδο που όλοι έχουμε συνηθίσει και συμφώνησε ότι η μη συμμετοχή στα παιχνίδια στο Ορλάντο, ήταν η σωστή απόφαση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπιλ είχε εκφράσει πρόσφατα τις ανησυχίες του για την επανεκκίνηση, λόγω της σύντομης περιόδου προετοιμασίας και της αυξημένης πιθανότητας τραυματισμού. Ο δύο φορές All-Star δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στη Φλόριντα και θα συνεχίσει τη διαδικασία αποκατάστασης του το καλοκαίρι.
Οι Ουίζαρντς θα στερηθούν τον εντυπωσιακό εφετινό μέσο όρο του, καθώς σε 57 αγώνες είχε 30,5 πόντους και 6,1 ασίστ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWS