Αποφράξεις Αντωνίου: Ο ηγέτης στις αποφράξεις στην Αθήνα

by Expertnews.gr

Αποφράξεις Αντωνίου: Ο ηγέτης στις αποφράξεις στην Αθήνα

Η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία αποφράξεων στην Ελλάδα, οι Αποφράξεις Αντωνίου, ανοίγουν για πρώτη φορά τα χαρτιά τους και μας μιλάνε για τη δουλειά τους που ενώ όλοι την μισούμε -λόγω της φύσης της- υπάρχουν και άνθρωποι σαν τον κύριο Αντωνίου που την αγαπάνε παθολογικά.

Τον επισκεφτήκαμε στο κέντρο επιχειρήσεων στην Αργυρούπολη και μας είπε ο ίδιος την προσωπική του ιστορία.

ExpertNews: Τι ήταν αυτό που σας ώθησε στις αποφράξεις κύριε Αντωνίου;

Αποφράξεις Αντωνίου: Αρχικά, υπήρχε μια αποφρακτική εταιρεία του θείου μου στα Χανιά που λειτουργούσε από το 1985 αλλά με πολύ παραδοσιακό τρόπο όπως όλες οι πατροπαράδοτες ελληνικές επιχειρήσεις. Κατόπιν είχα ασχοληθεί με την οικοδομή στα Χανιά όταν αυτή γνώρισε άνθηση και για πολλά χρόνια πηγαίναμε καλά και για αυτό δεν έδινα και ιδιαίτερη έμφαση στις αποφράξεις.

Ήμουν σαν συνεταίρος στην επιχείρηση του θείου μου που λεγότανε τότε και σήμερα ακόμα, γιατί συνεχίζει να υφίσταται η επιχείρηση στα Χανιά, Σύγχρονη Αποφρακτική και ασχολούμουν λίγες ώρες την εβδομάδα παράλληλα με τις οικοδομικές επιχειρήσεις που μου αρέσανε και αυτές πάρα πολύ.

Στην συνέχεια, η οικοδομή και η τουριστική κατοικία έπεσε, και αναγκάστηκα να στραφώ πάλι στις αποφράξεις, τα Χανιά όμως ήτανε μικρά για μένα και για 2 συναιτέρους σε μια μικρή αποφρακτική εταιρεία.

Στην πορεία θα ακολουθούσε και ο γιος μου ο μεγάλος με τις αποφράξεις και έτσι αναγκαστήκαμε να ‘ρθούμε στην Αθήνα πριν από 5 περίπου χρόνια και να στήσουμε εδώ από το μηδέν μια σύγχρονη εταιρεία αποφράξεων, τις Αποφράξεις Αντωνίου.

ExpertNews: Γιατί Αποφράξεις Αντωνίου;

apofraxeis-athina

 

Αποφράξεις Αντωνίου: Ρωτάτε για την αλλαγή ονόματος; Ναι γιατί θέλαμε να έχουμε προσωπική επαφή με τον πελάτη και για αυτό ασχολούμαι και εγώ σε καθημερινό επίπεδο με τις αποφράξεις, όσο περίεργο και αν αυτό φαίνεται παρόλο που έχω αρκετά άτομα προσωπικό σε όλες τις βάρδιες.

Το Αντωνίου είναι ένα όνομα αρκετά γνώριμο και δίνει την προσωπική σφραγίδα. Κανένας πελάτης δεν θέλει να μιλάει σε μια απρόσωπη εταιρεία.

ExpertNews: Ποια είναι τα δυνατά σας σημεία κύριε Αντωνίου, στην επιχείρηση σας;

Αποφράξεις Αντωνίου: Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, το δυνατότερο σημείο μας είναι τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα μας που είναι όλα καινούρια κατά 100%. Δεν υπάρχει μηχάνημα παλιό στην δουλειά μας ή βήτα διαλογής εξοπλισμός. Τα πάντα είναι του κουτιού και κάθε χρόνο αγοράζουμε καινούρια μηχανήματα και καινούρια αυτοκίνητα για να εξυπηρετούμε καλύτερα και ταχύτητα τον κόσμο που μας καλεί.

Το δεύτερο δυνατό σημείο μας είναι οι άνθρωποι. Το ανθρώπινο δυναμικό σε μια επιχείρηση είναι το παν. Ο κόσμος είχε συνηθίσει να έρχονται διάφοροι τεχνικοί και υδραυλικοί στις αποφράξεις οι οποίοι θα ήταν βρώμικοι, μαυρισμένοι από τις ακαθαρσίες, άπλυτοι, αμόρφωτοι και αγενείς.

Αυτό δεν υπάρχει σε εμάς. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι ευγενικοί, καθαροί και περιποιημένοι και ξέρουν να μιλάνε σε ανθρώπους. Το 80% της επιτυχίας οφείλεται στα σωστά άτομα και στη σωστή συμπεριφορά στον πελάτη και το 20% στην τεχνογνωσία.

Δεν λέω ότι πάσχουμε από τεχνογνωσία, γιατί και οι περισσότεροι τεχνικοί μας είναι έμπειροι υδραυλικοί, αλλά συνδυάζουμε όλο το πακέτο του ιδανικού τεχνικού που θα θέλατε να σας εξυπηρετήσει και να τον βάλετε στο σπίτι σας.

ExpertNews: Μάλιστα. Εκτός από αποφράξεις παρέχετε και άλλες υπηρεσίες;

Αποφράξεις Αντωνίου: Ναι εκτός από αποφράξεις, ασχολούμαστε και με απολυμάνσεις αλλά και με υδραυλικές εργασίες, κυρίως υδραυλικά εγκαταστάσεων αλλά και διαχείριση πολυκατοικιών. Διαθέτουμε μια πολύ δυνατή ομάδα ανθρώπων που προέρχονται από τον χώρο της διαχείρισης πολυκατοικιών και τον χώρο των υδραυλικών.

Θα ήθελα ακόμη να προσθέσω ότι είμαστε σε όλες τις περιοχές της Αττικής 24 ώρες το 24ωρο, με κάλυψη και τις αργίες και τις γιορτές και εκτός από αποφράξεις καλύπτουμε και όλες τις άλλες σχετικές βλάβες στα υδραυλικά. Για παράδειγμα ένα καζανάκι άμα τρέξει, άμα χαλάσει ένας σωλήνας κτλ.

ExpertNews: Πόσο εύκολο είναι να ασχοληθεί σήμερα κάποιος με τις αποφράξεις;

Αποφράξεις Αντωνίου: Με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Για να κάνεις αυτήν την δουλειά γιατί φαίνεται ότι είναι λίγο βρώμικη, θα πρέπει δηλαδή να έρθεις σε επαφή με αποχέτευση και σωλήνες με αδρανή υλικά, θα πρέπει πρώτα να την αγαπάς. Άμα δεν την αγαπάς δεν πρόκειται να την κάνεις γιατί θα σταματήσεις να έχεις την όρεξη που είχες να καθαρίσεις έναν σωλήνα με διάφορα πράγματα μέσα.

Εμείς αγαπάμε τη δουλειά μας και την κάνουμε ούτως ή άλλως. Δεν θα άλλαζα τη δουλειά μου με καμία σε όλο τον κόσμο. Όπως υπάρχει ο μάγειρας, ο γιατρός, ο δικηγόρος, υπάρχει και ο αποφραξάς και αυτός είμαι εγώ.

ExpertNews: Τι σας δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση στη δουλειά σας κύριε Αντωνίου;

Αποφράξεις Αντωνίου: Μεγαλύτερη ευχαρίστηση μου δίνουν τρία πράγματα.

Πρώτον οι ευχαριστημένοι πελάτες. Διατηρούμε πάντα καλή σχέση με τους πελάτες μας και για αυτό έχουμε πελατολόγιο που διευρύνεται καθημερινά. Είμαστε αρκετά συνεπείς στα ραντεβού και στις τιμές που λέμε στο τηλέφωνο με αυτές που χρεώνουμε πραγματικά. Σε αντίθεση με άλλους αποφραξάδες και αποφρακτικές εταιρείες στην Αθήνα που λένε 10 στο τηλέφωνο για να κερδίσουν τον πελάτη και χρεώνουν 50 και 60 στην πραγματικότητα.

Αυτό μας βλάπτει όλους και δεν το κάνουμε ποτέ.

Δεύτερον με ευχαριστεί που είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και συμμετέχουν σε αυτήν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου.

Και τρίτον ότι με ακολουθεί και η νέα γενιά σε αυτό που κάνω και θέλουν και τα παιδιά μου να κάνουν την ίδια δουλειά με μένα.

ExpertNews: Κλείνοντας τη συνέντευξη, θα ήθελα να μας πείτε πως μπορεί να σας βρει κάποιος

Αποφράξεις Αντωνίου: Ο πιο εύκολος τρόπος για να μας βρει κάποιος είναι να μπει στο ίντερνετ και να πατήσει αποφράξεις Αθήνα ή να μας καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο για όλη την Αττική στα τηλέφωνα: 210.88.38.479 694.800.1300

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑNEWS