Από το Μέτσοβο ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

by Expertnews.gr

 

Από το Μέτσοβο ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο ο πρόεδρος της ΝΔ, κ.Κυριάκος Μητσοτάκης.
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Μετσόβου στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οπόίος έφθασε στην περιοχή, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι.
Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο βουλευτής του νομού, Κ. Τασούλας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου -Μετσοβίτης στην καταγωγή- Αλ. Καχριμάνης και οι υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.
Ο κόσμος του ευχόταν «καλή δύναμη», ενώ ένας ηλικιωμένος του είπε, «εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα», με τον κύριο Μητσοτάκη να του απαντά, «ωραία αυτό θα λες και εσύ, ότι ψηφίζεις Κυριάκο».
Ένας άλλος ηλικιωμένος του ζήτησε να στηρίξει τη μεσαία τάξη ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας τρίτος, ο οποίος παρότι ζει πλέον στη Λάρισα, επέστρεψε στο Μέτσοβο, μόνο και μόνο για να συνομιλήσει μαζί του.
Ο Δήμος Μετσόβου χάρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα φωτογραφικό λεύκωμα αλλά και μια… γλίτσα.
Εν συνεχεία ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε την Πινακοθήκη, όπου και εξέφρασε το θαυμασμό του για τα έργα.
Το απόγευμα θα μεταβεί στην Άρτα και στις 19:30 θα κάνει στάση στις φυτείες ακτινιδίου που επλήγησαν την περασμένη Δευτέρα από χαλαζόπτωση. Στις 20:00 θα έχει συνάντηση με επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα κι επιχειρηματίες επαγγελματικών κλάδων που συνδέονται με την αλυσίδα διατροφής.
Τη Δευτέρα ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Λευκάδα, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την πολιούχο, Παναγία Φανερωμένη, στην τοπική Ιερά Μητρόπολη.
Σε χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έστειλε μήνυμα για «πολιτική επενδύσεων με πολλές, πολλές θέσεις εργασίας». Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ μίας έκρηξης ιδιωτικών επενδύσεων, όχι μόνο από τους μεγάλους επιχειρηματίες, αλλά και από τους μικρομεσαίους.
«Όλοι οι υπολογισμοί σήμερα βασίζονται σε ρυθμούς ανάπτυξης 2%. Εμείς θέλουμε μία ισχυρή ανάπτυξη για μία αυτοδύναμη Ελλάδα» επεσήμανε, χαρακτηριστικά.
Περιγράφοντας τις άμεσες πρωτοβουλίες μίας ενδεχόμενης κυβέρνησης Ν.Δ., ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι το πρώτο νομοσχέδιο της νέας κυβέρνησης θα είναι το φορολογικό και το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ενώ δεσμεύθηκε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο.

 


NEWS