Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

by Expertnews.gr

«Για εμάς η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού αποτελεί βασικό σημείο πολιτικής συνέπειας», αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον Κήρυκα της Νέας Υόρκης ο Λευτέρης Αυγενάκης και προσθέτει: «Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας παραμένει πιστή στις δημοκρατικές παραδόσεις της χώρας, άμεσα εφικτή και υλοποιήσιμη».
«Πιστεύουμε στην ελληνική Ομογένεια. Είναι ο πολύτιμος εθνικός μας πλούτος, που χαρακτηρίζεται από αγάπη για την Πατρίδα, μαχητικότητα, επιτυχίες, δημιουργικότητα, ικανότητες και αστείρευτες δυνατότητες. Η αξιοποίηση της δύναμης της, μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα Ελλάδα. Μια Ελλάδα ανταγωνιστική, δίκαιη κι αξιοκρατική που παρέχει ίσες ευκαιρίες και κοινωνική ευημερία για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες», συνεχίζει ο βουλευτης της ΝΔ ο οποιος σημειώνει πως οι Ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η πρώτη ευκαιρία να μιλήσουν οι Έλληνες, ύστερα από 4 χρόνια.
«Έτσι ή αλλιώς, η Κυριακή της 26ης Μαΐου θα είναι ένα μεγάλο δημοψήφισμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρές ψήφους. Η απάντηση των πολιτών θα σημάνει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι καθαρό και με ισχυρότατο μήνυμα», επισημαίνει ενώ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης που στηρίζει η ΝΔ τονίζει: «Έχω μεγάλη πίστη στον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη κι αυτό διότι είναι πλαισιωμένος από μια δυνατή ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, ένα συνδυασμό στελεχών της αυτοδιοίκησης και νέων ανθρώπων με διάθεση και όραμα. Έναν συνδυασμό με ένα κοινό όραμα: να πάμε την Κρήτη μπροστά! Και θα τα καταφέρουμε!»
Επιπλέον συμπληρώνει : «Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο για το οποίο έχει δεσμευτεί προσωπικά ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης στους Κρητικούς. Όχι μόνο γιατί είναι απολύτως καθοριστικό έργο για την αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας. Αλλά και γιατί αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο στους δρόμους της Κρήτης, τα τροχαία, είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Εμείς δεσμευόμαστε ότι ο ΒΟΑΚ θα γίνει και δεσμευόμαστε για ενιαία δημοπράτηση. Ο κατακερματισμός του έργου σε τμήματα δεν αποτελεί διασφάλιση βέλτιστης οικονομικής και κατασκευαστικής λύσης. Αντίθετα, αυξάνει ραγδαία το κόστος και δημιουργεί αμφιβολίες για την ποιότητα της τελικής κατασκευής και το χρόνο παράδοσης».




NEWS