Μακάριος Λαζαρίδης: Η Ν.Δ. δεν νομιμοποιεί το όργιο των ρουσφετολογικών και φωτογραφικών διατάξεων Τσίπρα

by Expertnews.gr

«Είναι καθαρά προεκλογικό και αστείο να φέρνεις την Παρασκευή πριν κλείσεις τη Βουλή, το ζήτημα του αφορολόγητου για το οποίο πριν λίγες εβδομάδες είχεςκαταψηφίσει την τροπολογία που είχε φέρει η Νέα Δημοκρατία». Αυτό τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real» και το δημοσιογράφο κ. Ν. Χατζηνικολάου. Και πρόσθεσε:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να συμμετάσχει σε επικοινωνιακά κόλπα, και σε γελοίους τακτικισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και να νομιμοποιήσει πολιτικά το όργιο των ρουσφετιών, των φωτογραφικών διατάξεων που περνούν τις τελευταίες μέρες, στη Βουλή. Η Βουλή θα έπρεπε να είναι κλειστή, με δεδομένο ότι τη βραδιά των ευρωεκλογών, ο Πρωθυπουργός μας είπε ότι αμέσως μετά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πήγαινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ξεκινήσει η διαδικασία, για τις πρόωρες εκλογές. Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Τσίπρας σύρθηκε στις πρόωρες εκλογές από την εκκωφαντική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 26 Μαΐου. Και εκεί είδαμε όλοι την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται. Νομίζω ότι οι Έλληνες πολίτες, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν καταψήφισαν μόνο την Κυβέρνηση, αλλά υπερψήφισαν και το σχέδιο και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Αναφερόμενος στην έκθεση της Κομισιόν ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Η Κυβέρνηση μας έλεγε μέχρι πρότινος ότι η οικονομία πάει καταπληκτικά. Ότι η ανάπτυξη υπάρχει, ότι είμαστε εκτός μνημονίων, ότι δεν έχουμε καμία ανάγκη να πάρουμε την έγκριση κανενός. Τώρα βλέπουμε ότι υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα όμως αποτυπώνει τι θα συνέβαινε στην οικονομία αν παρέμενε ο κ. Τσίπρας στην Κυβέρνηση. Είναι μια φωτογραφία του χθες. Η εικόνα αυτή έχει όμως ήδη αλλάξει. Αμέσως μετά τις εκλογές είδαμε την θετική αντίδραση των αγορών στην προοπτική αλλαγής μιας Κυβέρνησης που εφάρμοσε αυστηρή και εξαντλητική λιτότητα και υπερφορολόγηση.

Εμείς ως αυριανή Κυβέρνηση κοιτάμε στο μέλλον. O κ. Μητσοτάκης δεν έχει υποσχεθεί στους Έλληνες πολίτες πράγματα που δεν θα μπορέσει να κάνει. Πιστεύουμε στη μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, πιστεύουμε στην ανάγκη να έρθουν επενδύσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες και καλά αμειβόμενες, θέσεις εργασίας, πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αποτελεσματικότερο, λειτουργικότερο δημόσιο τομέα».
NEWS